Johansen: – Vi fik hvad vi kom efter – en sejr!

Jonas Johansen fra SEIF Tornados inden kampen mod BFC Vendsyssel i SFL 20/21. Foto: Floorballportalen.dk

SEIF Tornados Jonas Johansen havde hvad man godt kan tillade sig at kalde en drømmekamp torsdag aften i Brønderslev Hallen mod BFC Vendsyssel. Den spilintelligente forward leverede hele syv points i kampen, som Tornados vandt 9-5.

Kampen fik dog ikke helt den start som udeholdet havde håbet på, selvom Tornados hurtigt fik kontrol på kampen igen, fortæller Jonas Johansen til Floorballportalen.dk:

– Vores plan var at vi fra start ville forsøge med et højt pres. Vi får en turbulent start, da BFC bringer sig foran, fordi vi ikke er klar fra start. Vi får heldigvis svaret hurtigt tilbage og laver fem hurtige mål inden der er spillet 10 minutter.

De fem hurtige mål blev umiddelbart lidt af en sovepude for SEIF Tornados, der stille og roligt gik ned i kadence:

– VI luller os selv i søvn og vi falder i stort set alle spillets facetter. Det lukker Brønderslev lidt ind i kampen igen, da vi overlader for meget intiativ til dem – samtidig med vi selv begynder at falde i kadence, både med og uden bold. Vi formår dog stadig at holde hovedet koldt og køre kampen hjem, selvom det ikke altid var lige kønt. Vi fik hvad vi kom efter – en sejr.

Jonas Johansen lavede hele syv points i kampen fordelt på tre mål og fire assister, hvilket han naturligvis var rigtig godt tilfreds med:

– Ja, det er jeg fint tilfreds med, det er ved at være længe siden det er lykkedes med en syv-points kamp.

Og uddyber hvad hans kæde gjorde godt i kampen:

– Vi lykkedes med at træffe de rigtige beslutninger langt hen af vejen – især i første periode skyder og afleverer vi på de rigtige tidspunkter. Vi begrænser vores boldtab, især i offensiv zone, hvor vi tit forsøger med lige at lave en ekstra tværpasning eller sætte en dribling for meget på. Vi var mere direkte og målsøgende, end vi måske har været hidtil i denne sæson.