Jon Precht-Sparre: – Positive takter trods nederlag

Jon Precht-Sparre fra Rødovre FC i duel med Copenhagen FCs Jonathan Carlsen i SFL 20/21. Foto: Jakob Carlsen

Onsdag aften havde Rødovre FC besøg af Benløse FC i Select Herre Floorball Ligaen. En jævn kamp endte med en sejr til Benløse på 6-3, hvilket efterlader Rødovre med blot tre kampe til, at indhente Vanløse Floorball på den mellemspilsgivende 3. plads i rækken.

Jon Precht-Sparre fra Rødovre FC sætter her nogle ord på kampen, som bød på flere op og nedture:

– Vi kommer godt fra start og kommer foran. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at vi lukker et mål ind i næste skift, men at gå til periode-pause mod rækkens suveræne 1’er med stillingen 1-1 er ganske tilfredsstillende. Især når begge vores kæder kom til chancer, og især 1. kæden fik flyttet bolden rigtig fint rundt i offensiv zone.

LÆS MERE: Herreligaen: Rødovre FC – Benløse FC i tal

– 2. periode var meget præget af specialteams, det var dårligt for rytmen i vores spil og vi kunne ikke rigtigt få det til at rulle. Det var tydeligt, at Benløses fremragende dybde i både power- og boxplay, var en kæmpe fordel her. Det resulterede i, at Benløse kunne gå ud til sidste periodepause foran med 2 mål.

– 3. periode starter rigtig fint, vi reducerer til 3-4 med et efterhånden signaturmål af Jannik Dalkvist og vi får lagt pres på Benløses føring. Vi får dog en kold spand vand i hovedet, da vi fik dømt straffeslag mod os mens vi er i PP – det er massivt skift i momentum og vi kommer os ikke rigtigt efter det. Benløse viser rutine og lukker kampen af herfra. I åbent spil taber vi 3-2, det er ikke optimalt, men modstanderen taget i betragtning, er der mange, især defensive takter at tage med videre i de sidste 3 kampe.

LÆS MERE: Arbejdssejr til Benløse FC

Rødovre har i denne sæson haft flere føringer i Select Herre Floorball Ligaen, men har kun tre point på kontoen. Jon Precht-Sparre mener, at der er én klar årsag til, at Rødovre har svært ved, at fastholde føringer:

– Fremadrettet skal vi blive bedre til, at spille bold mens vi er foran. Vi har stort set haft en føring i alle spilede kampe, undtagen 1 kamp og vi har kun 3 point, at vise for det. Vi har givet vores modstandere mulighed for, at komme tilbage i kampen, i stedet for, selvom dette er lettere sagt end gjort, at mose på og øge føringen. Om det så er, at give dommerne mulighed for, at dømme en udvisning eller vi spiller unødvendigt risikabelt, så har vi givet modstanderholdet mulighed for at komme tilbage.

Rødovre FCs næste opgave er d. 21/11 mod Vanløse Floorball på udebane.