Jonas Sønderby: – Defensivt fokus mod Blackhawks

Jonas Sønderby og Mathias Olesen fra BFC Vendsyssel fejrer en scoring i kampen mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Select Herre Floorball Liga Vests agterlanterne, BFC Vendsyssel, har atter fået lov til, at træne indendørs igen efter nedlukningen af Brønderslev Kommune blev ophævet. Jonas Sønderby fra BFC Vendsyssel har brugt det meste af pausen på, at komme sig over en mindre skade, men er nu klar igen:

– Ugen op til vi ikke længere kunne træne fik jeg nogle rygproblemer, så det meste af pausen har jeg bare fokuseret på at få den på plads så hurtigt som muligt. Nu er jeg klar igen, og vi har sat gang i træningen, så vi hurtigt muligt kan få genoprettet tabet af de 2 ugers træningen.

LÆS MERE: Wennbring: – Vi har fokus på os selv

Trods den mindre gode sæson for BFC Vendsyssel i Select Herre Floorball Ligaen har Jonas Sønderby haft en udmærket sæson rent personligt. Det til trods for, at han er vendt tilbage efter et års pause grundet efterskole:

– I de første par kampe skulle jeg lige vænne mig til tempoet igen, efter et års pause fra ligaen, grundet efterskole. Derfra synes jeg, at det har fungeret når vi har holdt os til de aftaler vi har lavet, og sat spillet op som vi gerne ville. Derudover har vi haft meget fokus på vores kontrafase og det har fungeret fint i perioder.

LÆS MERE: Andreas Glad: – Der skal bankes lidt rust af

Personligt arbejder jeg meget på min kynisme foran målet, og blive skarpere til at tage de rigtige beslutninger i vores offensive spil.

Med intet på spil i forhold til Select Herre Floorball Ligaen, så er fokus allerede nu rettet mod næste års op- og nedrykningsspil for BFC Vendsyssel. Jonas Sønderby forventer en svær kamp mod Frederikshavn Blackhawks i den første kamp efter restriktionerne blev ophævet:

LÆS MERE: Nicolai Flyvholm: – Lysten er vendt tilbage

– Kampen har ingen indflydelse på selve tabellen, så derfor vil vi gerne arbejde på de ting vi skal tage med videre, og finpudse dem. Blackhawks er et virkeligt skarpt hold, som straffer fejl, så dem skal vi forsøge at minimere. Jeg formoder at Blackhawks også har nogle ting de vil teste/få helt på plads, så det bliver spændende at se hvad der sker. Men vi lægger os ikke ned bare fordi vi har oddsene imod os, og vi vil helt klart gøre alt vi kan for at drille frederikshavnerne. Forventer dog, at vi kommer til at stå defensivt, og lukke dem ned, og fokusere på de ting vi gør når vi har bolden.