Jori Tamminen: – Stolt af holdet, men har brug for en sejr

Jori Tamminen, cheftræner for Copenhagen FC i SFL 21/22. Foto: Privat

Copenhagen FC led sæsonens tredje nederlag i ligeså mange kampe i Select Herre Floorball Ligaen, da de på udebane tabte til Vanløse Floorball med 7-5. Cheftræner for Copenhagen, Jori Tamminen, var langt hen af vejen tilfreds med præstationen i kampen:

– I dag havde vi vores chancer, men scorede ikke, når det var nødvendigt. Det var klart, at Vanløse havde deres mere erfarne spillere, som bare vinder kampen for dem. Vi har stadig lidt udfordringer med, at holde os til den aftalte gameplan i samtlige 60 minutter. Vi spillede ganske OK det meste af kampen, men det var bare ikke nok i dag.

Læs mere: Herreligaen (Øst): Lørdagens kampe i tal

Copenhagen var på forhånd spået til, at få det svært i denne sæson i Select Herre Floorball Ligaen. Og tre nederlag i de første tre kampe har da også været med til, at bekræfte den påstand. Det har dog været til og københavnerne har spillet med om sejren i alle tre kampe. Cheftræneren har været tilfreds med flere momenter af spillet, men erkender også at spillerne mangler den nødvendige erfaring:

– Sæsonstarten har både været god og dårlig for os. Vi har spillet rigtig godt floorball i momenter, men vi har stadig mange spillere, der lærer at spille på Liga-niveau. Og ikke kun for at spille, men også for at træne og agere på Liga-niveau.

Jori fortsætter her i samme tråd:

– Drengene har spillet rigtig godt, og vi føler, at vi kan komme til hver kamp og prøve at vinde dem, og ikke bare deltage. Vi har ændret træningsindholdet, strukturen og kulturen omkring klubben, og det er meget for spillerne, at tage til sig på én gang. Men faktum er, at vi stadig kun har 1 point efter 3 udekampe, så vi skal også begynde at vinde nogle kampe. Alt i alt er jeg virkelig stolt over holdet – Vi skal bare komme til det næste niveau hurtigere.