Julie Perto: – Vi leverer en stærk holdpræstation

Foto: Århus FK

Århus FK leverede søndag eftermiddag en stor præstation og besejrede i Select Kvinde Floorball Ligaen Vests nummer to, AaB Floorball, med 8-7 efter overtid. Julie Perto fra Århus FK var efter kampen ganske tilfreds med sejren og fremhæver intensiteten til træning, som en af årsagerne til sejren over AaB:

– Vi har trænet meget intenst og det er tydeligt, at vi har rykket os meget som hold. Vi har fået sammenspillet to kæder, som virkelig fungerer. Det blev senest bevist i vores kamp mod Herning, hvor der var mange forskellige spillere, der bød ind på måltavlen. Med denne kamp i bagagen var vi klar på, at give AaB kamp til stregen. Generelt en meget tæt kamp, men vi mister koncentrationen i 5 minutter i slutningen af 2. periode og det straffer AaB.

LÆS MERE: Stor Århus FK-forløsning efter sejr over AaB Floorball

Sejren var Århus FKs første i denne sæson over AaB Floorball. Julie (Perto red.) taler her lidt om hvad det betyder for selvtilliden på holdet:

– Det giver helt klart til et boost til selvtilliden, at det endelig var os der trak det længste strå. Derudover beviser det, at vi har rykket os meget som hold og at vores seriøsitet til træning giver pote.

Julie (Perto red.) var ikke helt tilfreds med sin egen præstation, men fremhæver i stedet en stærk holdpræstation, som en af kilderne til den vigtige sejr:

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

– Jeg spillede ikke min bedste kamp i dag, derfor er det super fedt, at spille i en kæde, hvor vi supplerer hinanden godt og har klare aftaler. I dagens kamp vinder vi mange bolde med stærkt genpres, fysik og spilvendinger. Derfor er jeg godt tilfreds med hele holdets præstation, da jeg synes alle levede op til de fokuspunkter, som vi havde til dagens kamp. Sejren i dag skyldes udelukkende en stærk hold præstation, hvor alle spillere leverede en god kamp.