Kalle Tamminen forlænger med Copenhagen FC

Foto: EFC

Rygterne har svirret i de seneste par uger omkring Kalle Tamminens fremtid – Et skifte til svensk floorball var blandt andet på tale. Snakken om et skifte væk fra Copenhagen kan dog ligges i skuffen, da Kalle netop har har forlænget sin aftale med københavnerne, så den også gælder for den kommende sæson. Hovedpersonen selv sætter følgende ord på processen overfor Copenhagen FCs facebookside:

– Jeg er glad for, at Malmø var interesseret i mig som spiller. Men jeg er overbevist om, at Copenhagen FC er det rigtige sted for mig lige nu. Her kan jeg udvikle mig som spiller og at være en af de bærende spillere. Den rolle vil jeg stadig gerne arbejde med. Copenhagen er et godt hold med en stor fremtid og jeg vil gerne være en del af det.

Formand for Copenhagen, Carsten Eis, er meget tilfreds med, at det er lykkes, at holde på Kalle Tamminen – En spiller han betegner, som værende en central del af ligaholdet i Copenhagen:

– Det er en stor glæde for mig og for klubben, at kunne lande denne aftale. Kalle Tamminen er på trods af sin unge alder en central spiller på vores ligahold. Han har et stort talent, men bringer også den helt rigtige indstilling og arbejder seriøst med sin og holdets udvikling. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet