Kasper Eriksen: – Jeg er glad for vi for holdt stand

Kasper Eriksen fra Hvidovre Attack FC forsøger at redde bolden på straffeslag mod Benløse FCs Simon Bucko i en kamp i mellemspillet 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC hentede, lørdag, en meget vigtig sejr over SEIF Tornados i Select Herre Floorball Ligaen og er nu inde i Top 4 inden de sidste afgørende kampe. En af profilerne i sejren over Strandby, Kasper Eriksen, er glad for sejren, men mener stadig der er ting der skal forbedres:

– Jeg synes vi spiller en alt for tæt kamp, og får desværre ikke lukket kampen, da vi har muligheden. Vi taber sidste periode, og vi skal være glade for vi holder godt i bolden de sidste 2 minutter af kampen. Strandby får alt for mange løb imod vores mål – 3 mod 1 og 2 mod 1, selvom vi skulle have fokus på de boldtab der netop sætter deres kontra i gang.

Sejren sender Hvidovre op på en slutspilsgivende 4. plads i Select Herre Floorball Ligaen. Det er dog ikke i Hvidovres egne hænder om de skal med i slutspillet og Kasper forventer, at hans hold presser Frederikshavn Blackhawks i deres sidste kamp:

– Jeg er glad for vi får holdt stand og vores mulighed for semifinaler ser lidt lysere ud nu. Strandby kan dog stadig slå Vanløse, så vi skal være klar på at give Frederikshavn Blackhawks kamp til stregen om point. Hvis vi går i et slutspil, så kan alt ske. Vi har set så mange gange, at når der er ekstra pres, så er der sket større overraskelser end hvis vi slår et af Top 2 holdene.

Kasper Eriksen har efter nytår vist en opadgående formkurve og har på egen hånd holdt sit hold inde i kampene. Selv mener Kasper, at den opadgående formkurve også skal tilskrives, at hans hold blandt andet æder flere skud foran mål:

– Min egen formkurve har heldigvis peget opad, men det skyldes i høj grad også, at vi begynder, at æde flere skud og får flere aftaler på plads med de nye backkonstellationer, som naturligt er opstået pga. skader og Corona situationen.