Katrine K. Andersen: – Timeout hjalp os tilbage på sporet

Katrine K. Andersen fra Frederikshavn Blackhawks med bolden i en kamp i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks fik måske lidt uventet en svær start på lørdagens kamp mod Herning Pirates i Select Kvinde Floorball Ligaen. Men en hurtig timeout allerede i starten af første periode, fik de unge frederikshavnerne tilbage på sporet. Kaptajn Katrine K. Andersen var også overordnet tilfreds med kampen, som Blackhawks vandt med 5-13.

– Alt i alt er jeg godt tilfreds med kampen i dag (i lørdags. red.). Første periode startede med at være lidt kaotisk og vi fik nogle hurtige mål imod os.

LÆS MERE: Kvindeligaen: Vigtige points i kampen om slutspillet fordelt i øst

Det andet mål scorede imod Blackhawks blev dog annulleret på grund af placering i målfeltet, men det blev alligevel lidt en brat opvågning. Blackhawks formåede i stedet at udnytte momentum ved det annullerede mål og et halvt minut senere fik de i stedet udlignet i den anden ende.

Og selvom det i første omgang var Herning der fik fordelen af timeouten med et mål kort efter, så var det ifølge Katrine lige hvad der skulle til for at Frederikshavn fandt tilbage til deres eget spil. Specielt i deres boxplay viste de unge piger flot format.

– Heldigvis valgte vi at tage en timeout indenfor de første 5 minutter, hvorefter vi formåede at vende spillet til vores fordel. Vi kom herefter først på boldene og fik spillet bolden rigtig godt rundt i alle tre kæder – vi formåede blandt andet at score tre mål i undertal.

LÆS MERE: Kvindeligaen: Favoritsejre i vest

I en alder af 24 år er Katrine en af alderspræsidenterne på det unge hold, og hun er meget imponeret af de mange unge spillere der i denne sæson er trådt ind på Blackhawks-holdet.

– I forhold til vores unge gennemsnitsalder i Blackhawks, er jeg meget imponeret over hele holdet og de resultater, vi har opnået indtil nu. Jeg er stolt af at være anfører for så mange talentfulde og dygtige piger.

Katrine er også en af de tre piger fra Frederikshavn Blackhawks, sammen med Ditte Larsen og Malene Torp, som skal repræsentere Danmark ved VM i Sverige om små tre uger.