Klara Fjorder: – En rodet kamp

Foto: Thomas Krogh Photography

Det blev den perfekte sæson for Copenhagen FC, da de besejrede Århus FK i DM-Finalen. Klara Fjorder fra Copenhagen havde ikke forventet, at kampen ville blive så tæt og er samtidig ikke tilfreds med den manglende skarphed hendes hold udviste:

– Det blev en tættere kamp end jeg lige havde forventet. Århus lukkede ned for vores offensive spil , og det betød vi skulle kæmpe hårdt for hvert skud på mål. Vores afslutninger sad heller ikke der hvor de skulle, og i en DM-finale, så skal vi være skarpere. Ligeledes var 2. periode præget af frustrationer over de manglende mål, og det resulterede i nogle individuelle fejl.

Trods den manglende skarphed, så var Klara overordnet set tilfreds med præstationen i finalen mod Århus:

– Når det er sagt, så synes jeg, at vi overordnet spiller en fin kamp hvor vi har meget boldbesiddelse og lukker godt af bagved – det vi mangler er den sidste skarphed i afslutningerne i det offensive spil. Derudover er jeg meget tilfreds med vores boxplay som fungerede ekstremt godt. Vi holder nullet i 4 boxplays, som viste sig at være kampafgørende. Alt i alt, en lidt rodet kamp fra vores side, men det viste sig at være nok i denne omgang.

Klara blev matchvinder for sit hold, da hun i 2. periode scorede til 2-1 – Det var samtidig hendes 2. mål i kampen. Om hendes egen præstation siger hun følgende:

– To mål i en DM-finale – Det kan man kun være tilfreds med. At bidrage til mit hold og min klub er det vigtigste for mig, og jeg er glad for at det var nok i denne omgang.

Som tidligere nævnt, så blev det den perfekte sæson for Copenhagen med sejren i DM-Finalen. Klara Fjorder ser her tilbage på en lang sæson med mange ufrivillige pauser grundet Covid-19 og glæder sig samtidig til den kommende tid i den stribede trøje:

– Det har været en lang sæson, præget af corona-pauser. Vi startede op i juni 2020 og har arbejdet hårdt for at stå i pokal- og DM-finalen. Vi har haft et ekstremt velfungerende hold igennem hele sæsonen hvor der er blevet kørt på tre kæder i langt de fleste kampe. Vores trænerteam har formået at motivere og forbedre samtlige spillere og jeg glæder mig til at se holdets videre udvikling – fordi vi er kun lige gået i gang.

Personligt havde Klara en stærk sæson, hvor det blev til 68 point i blot 15 kampe i Select Kvinde Floorball Ligaen. Udover at være tilfreds med sin egen sæson, så sender Klara også en tanke til cheftræner, Jesper Schow Petersen, hvis system passer godt til hende:

– Min egen sæson er jeg godt tilfreds med. Jesper Schow Petersens spillekoncept passer godt til min egen og det har givet mig mulighed for at videreudvikle mit spil. Derudover har jeg mange af danmarks bedste floorballspillere omkring mig, som har resulteret i fantastiske træninger – krydret med en smule intern konkurrence, som har skubbet mig til at yde maks. At sæsonen slutter af med “The Double” med de her dejlige tøser er jo bare fantastisk. Samtidig er jeg enormt beæret over at modtage en plads på årets hold. Det giver blod på tanden og jeg glæder mig til at spille en masse god floorball i sæson 21/22.