Klara Fjorder: – Vi skal hele tiden forbedre os

Foto: Thomas Krogh Photography

Select Kvinde Floorball Ligaen har et ganske suverænt tophold i Øst i form af Copenhagen FC. Netop Copenhagen FC var søndag på besøg hos Jægerspris UFC, hvor det blev til en sejr på 20-1. Klara Fjorder fra Copenhagen FC var en de mest fremtrædende spillere i kampen og lavede 6 point. Hun fortæller her lidt mere om kampen, hvor Copenhagen blev overrasket over modstanderens valg af taktik:

– Overordnet synes jeg, vi spillede fint i dag. Vi holdt et højt tempo igennem det meste af kampen, og vi fik alle mand i spil. Dog synes jeg, at vi skal være mere omstillingsparate, når modstanderen møder os med en anden taktik end vi havde forventet.

Som nævnt tidligere havde Klara Fjorder en stor dag på kontoret med 4 mål og i alt 6 point i opgøret. Klara (Fjorder red.) er dog ikke helt tilfreds med sin egen præstation og mener hun skulle have lavet flere mål:

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

– Jeg har nogle utrolig dygtige medspillere, som fodrer mig med gode pasninger. Dog synes jeg at min egen effektivitet var for lav i dag. Jeg havde et par (eller 10) skud, som nok skulle være havnet i målet. Dog tager jeg hatten af for Jægerspris’ unge målmand, som stod en brandkamp i dag!

Copenhagen FC har indtil videre været ganske suveræne i Select Kvinde Floorball Ligaen, men de hviler bestemt ikke på laurbærrene i Valby. Klara (Fjorder red.) fortæller her lidt om de ting der arbejdes på til træning for, at skærpe holdet yderligere:

LÆS MERE: Optakt: Jægerspris UFC – Copenhagen FC

– Der er mange aspekter af vores spil, som stadig skal forbedres inden slutspillet. Til træning arbejder vi meget med teknikken, så vi kan øge tempoet i spillet. Ligeledes har vores træninger stort fokus på det taktiske aspekt, herunder opspil, angrebsspil, kontra samt forsvarsspil. Ofte slutter vores træninger med en eller anden form for løb, så konditionen også forbedres inden slutspillet.