Kobberup: – Masser af bevægelse og rul på bolden

Frederik Kobberup fra Hvidovre Attack, afslutter mod mål i kampen mod Copenhagen FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Når Hvidovre Attack FC tager faceoff kl. 21:00 mod Vanløse i TV-kampen, er det anden kamp på lige godt 48 timer, for hjemmeholdet. I tirsdagens pokalkvartfinale, blev det til avancement til Pokal Final4 i en kamp der egentlig var lukket, men blev åbnet op igen i tredje periode.

Det tætte kampprogram, må ikke blive en undskyldning mener Hvidovre-anfører Frederik Kobberup:

LÆS MERE: Optakt: Hvidovre Attack FC – Vanløse Floorball

– Jeg ser frem til kampen i morgen, hvor vi kan sikre os andenpladsen. Vi skal have samme gode rul på bolden, som vi i høj grad havde mod Copenhagen specielt i de første 2 perioder. Dertil skal vi formentlig rulle på flere folk, da det er anden kamp på tre dage, men samtidig vurderer jeg, at de fleste af vores stamspillere skal kunne holde til det tætte kampprogram i denne uge.

Vanløse Floorball, som er modstanderen torsdag aften anvender samme aggressive spillestil, som Copenhagen FC. Begge mandskab har tidligere i sæsonen gjort livet særdeles svært for Hvidovre, men i tirsdags lignede det i 40 minutter at Hvidovre havde fundet opskriften på at håndtere presset:

LÆS MERE: Head-2-Head: Hvidovre Attack – Vanløse Floorball

– Det er lidt samme opskrift som mod Copenhagen – bevægelse med og uden bold, så vi agere og ikke reagerer på deres pres. Det gjorde vi rigtig godt mod Copenhagen, og det kan vi også gøre mod Vanløse.