Kris Jensen: – Vi er med langt hen af vejen

Foto: Strandby Tornados

Strandby kæmpede flot, men måtte alligevel se sig slået ganske klart af naboerne fra Frederikshavn Blackhawks i den første semifinale i Select Herre Floorball Ligaen. En af målscorerne for Strandby, Kris Jensen, er tilfreds med præstationen langt hen af vejen og roser samtidig Frederikshavns kynisme:

– Det var en kamp i højt tempo, som vi havde forventet. Blackhawks kom med er højt pres og kørte på 3 kæder. Vi føler egentligt vi med langt hen af vejen, men Blackhawks er bare dygtige til at straffe de fejl vi laver. Hatten af for det.

LÆS MERE: Let sejr til Frederikshavn Blackhawks

Nederlaget sætter Strandby i en vanskelig situation i og med de nu skal vinde de to næste kampe i serien for, at komme finalen. Selvom det, på papiret, ser svært så tror Kris på chancen og håber samtidig, at marginalerne kommer over på deres side:

– Vi skal tage samme gejst med ind til næste weekend, som vi har haft de sidste kampe. Alle knokler virkelig røven ud af bukserne, og det er en fornøjelse at være en del af. Vi skal have skarphed i de 2 zoner kampen afgøres og have lidt marginaler med os. Vi tror på chancen, og selvom vi har tabt kamp 1, så har vi ikke tabt serien.