Kristine Torp: – Gode offensive takter

Kristine Torp fra Herning Pirates kigger efter bolden i en kamp i SFL 20/21 mod Sille Larsen fra Frederikshavn Blackhawks. Foto: Helge Overgaard

Herning Pirates enlige målscorer i gårsdagens kamp mod AaB Floorball i Select Kvinde Floorball Ligaen, Kristine Torp, var positiv omkring store dele af kampen, selvom holdet får scoret rigtig mange mål imod sig. For godt nok var et af succeskriterierne, at komme på måltavlen, men selvfølgelig er det ikke sjovt, at hive bolden ud af rusen så mange gange

– Resultatet gør ondt at kigge på. At lukke 17 mål ind er aldrig sjovt, og vi skal helt sikkert se på, hvordan vi stopper den store skare af mål der går ind i mod os for tiden.

Det offensive er Kristine dog godt tilfreds med, for selvom det kun blev til tre mål, var der flotte takter og specielt de to sidste perioder blev bolden også spillet godt rundt.

– Med det sagt, så spiller vi en god kamp offensivt! Vi får lagt bolde på mål og tre af dem går ind. I 2. og 3. periode får vi selv bedre offensivt spil, men bolden går bare ikke ind. Det koster desværre et par mål i AaB kontra.

Til kampen var der debut til tre spillere for Herning, som alle spillede en god kamp. Og en af debutanterne, Ida Rosendal, fik også lavet sit første point.

– Fantastisk at have 3 nye med, som kaster sig frygtløs ud i kampen mod et godt AaB hold og spiller 60 minutter.