Kristine Torp Rasmussen: – Stærk holdindsats trods nederlag

Foto: Privat

Herning Pirates stod, lørdag eftermiddag, overfor en meget svær opgave, da de tog imod Frederikshavn Blackhawks på hjemmebane. Trods en god fight fra Hernings side vandt gæsterne fra Frederikshavn kampen med 7-1. Kristine Torp Rasmussen fra Herning sætter følgende ord på kampen, hvor hjemmeholdet havde meget svært ved, at skabe noget rent offensivt:

– Jeg synes at vi står rigtig godt sammen i forsvaret – backs, center og wings får arbejdet sammen om, at lukke ned. Det samarbejde vi viser i dag i forsvaret, er det der gør forskellen fra de andre kampe, hvor Blackhawks desværre har scoret rigtig mange mål imod os. Så det var super fedt! I 3. periode får vi desværre ikke stået tæt nok på dem foran vores eget mål og derfor ender de med at få 5 mål. Offensivt har vi det svært i dag. Vi mangler en af vores nøglespillere i angrebet, Elisabeth Torp, og Blackhawks får presset os godt. Vi lykkes alligevel med at komme tæt på deres mål, og har nogle gode chancer undervejs, som ærgerligt for os, kun forbliver chancer.

Kampen bar præg af en del udvisninger til begge hold. Kristine Torp Rasmussen fortæller her lidt om en kamp, hvor der blev gået til stålet uden, at det på noget tidspunkt var over grænsen:

– Det var en god fysisk kamp med godt tempo. Grunden til de mange udvisninger er de mange ukorrekte slag og en del skub i ryggen ude ved banderne, som selvfølgelig giver 2 min. Derudover var der små nærkampe med “bisse-tricks”, som ikke bliver dømt. Og det lagde desværre linjen for mange som bl.a. holdte i armene.

Kristine Torp Rasmussen var i kampen mod Frederikshavn Blackhawks tilbage på fuld kraft efter, at en fibersprængning havde holdt hende på nedsat kraft i de seneste kampe. Det var også en Kristine, der var tilfreds med sin egen præstation i kampen:

– Jeg havde en god kamp i lørdags, jeg får dækket godt op sammen med resten af mit hold. I floorball er det svært, at have en ene-præstation, men jeg er super glad for, at holdet stod så godt sammen. Vi stod rigtig godt i vores boxplay, som gjorde at jeg fik en stor chance. Der var tvivl om, om bolden var inde eller ej – Dommerne dømte den ude, men sådan er det jo.

Vi har altid, som målsætning at få scoret. Det er lykkedes i alle kampene indtil videre, så derfor var målet i gårsdagens kamp også vigtig for vores succeskriterier.