Kvalifikationsspillet i øst er igang: 4 hold – 3 pladser.

Elias Holmberg fra Copenhagen FC, i kamp i SFL 19/20. Foto: Thomas Krogh Photography

Kvalifikationsspillet til Select Herre Floorball Ligaen er igang på den østlige side af Storebælt. Copenhagen FC og Rødovre FC deltager fra ligaen og de er oppe i mod Rungsted-Hørsholm FK og Herlev FC fra 1. division.

De fire hold, spiller om tre pladser i næste sæsons Select Herre Floorball Liga, der dermed bliver med seks hold i sæsonen 2021/2022.

Copenhagen FC tog lørdag i mod Herlev FC i første match i gruppespillet, hvor alle hold møder hinanden to gange – ude og hjemme.

Som forventet var der relativ stor forskel på de to hold. Copenhagen dikterede kampen i alle 60 minutter, men formåede ikke at holde tempoet oppe, og det gav Herlev nogle muligheder offensivt, som de fik udnyttet til tre scoringer.

Der var dog aldrig reel spænding om sejren. Copenhagen førte 7-1 efter første periode og derfra var det cruisecontrol for det Valby-baserede mandskab der endte med at vinde 13-3.

Søndag eftermiddag mødes de to øvrige hold. Rungsted-Hørsholm FK har hjemmebane mod Pokal Final 4-deltagerne fra Rødovre FC, der dermed lige når at få en kamp i benene inden det går løs i næste weekend i Brønderslev Hallerne mod Frederikshavn Blackhawks.

Du kan se kampen på livestream ved at følge dette LINK kl. 16:00.