Kvartfinaleoptakt: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

Aab Floorball i forsvar mod Copenhagen FC i Pokalfinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Pokalfinalisterne fra Aab Floorball er favoritter mod Hvidovre Attack FC inden de to holds kvartfinale serie starter søndag eftermiddag. Aab ligner et hold, som har timet formen næsten perfekt med deres sejre over Frederikshavn Blackhawks og god præstation i første periode mod Copenhagen i Pokalfinalen.

LÆS MERE: Head-2-Head: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

Hvidovre går ind til kampen som underdogs. Holdet har flere rutinerede spillere, men størstedelen af holdet er mange unge spillere, som nu skal til at prøve at spille i større roller i slutspillet for første gang. Det kan godt blive en udfordring, når man møder et Aab-hold, som har virkelig god spids på holdet, som ofte er nok til at sikre avancement i kvartfinalerne.

Aab Floorball faldt sammen i mod Copenhagen, da bredden ganske enkelt ikke var til at matche de senere vindere af pokalturneringen i alle tre perioder. Aab har dog et par topspillere, som kan få jobbet gjordt. Michell Knøsen, Nicoline Pihl og Caroline Christoffersen er en meget stærk trio der kan matche alle i landet.

LÆS MERE: Christina Schmidt Larsen: – Jeg føler bestemt vi er klar på opgaven

For Hvidovre er det topscorer Camilla Danielsen som kommer til at trække et stort læs offensivt, men det kræver hun får hjælp fra resten af holdet, hvis det skal blive til succes for Hvidovre.

Spændede at se, hvordan Aab vil håndtere væsentlig mere boldbesiddelse end de har haft mod Frederikshavn og Copenhagen, kan de konvertere det til en masse scoringer mod et Hvidovre-hold, som godt ved at de skal spille stærkt forsvarsspil og løbe en masse kontra.

LÆS MERE: Michell Knøsen: – Vi står godt rustet

Floorballportalen.dks bud på seriens udfald: Aab i 2 kampe.

Kampprogram:

Kamp1 – 2. maj kl. 14:30 Hvidovre Attack FC – Aab Floorball

Kamp2 – 8. maj kl. 15:00 Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

Kamp3 – 9. maj kl. 12:00 Aab Floorball – Hvidovre Attack FC (evt.)