Kvartfinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC

Malou Forland fra Hafnia FC med bolden i pokalsemifinalen mod Frederikshavn Blackhawks 19/20. Foto: Thomas Krogh Photgraphy

– En serie helt uden resultatmæssig spænding. Det er nogle af de ord Hafnia FCs træner Michael Møller har udtalt over for Floorballportalen.dk. Og det må man jo desværre nok give ham ret i. Hafnia er ikke noget dårligt floorballhold, men bredden på de to hold er vidt forskellig.

LÆS MERE: Head-2-Head: Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC

Hafnia har mange rutinerede folk, som har spillet i mange år, men de kommer op i mod en hel hær af unge og meget ambitiøse spillere fra Frederikshavn, som træner floorball tæt på dobbelt så mange timer om ugen, end Hafnia gør. Derudover har Frederikshavn nogle individualister, som er nogle af de bedste herhjemme, hvilket blot gør opgaven for amagerkanerne endnu sværere.

LÆS MERE: Jan Berggren: – Det bliver en spændende serie

Frederikshavn vil formentlig kunne køre på tre kæder igennem hele kampen, og stille og roligt køre over Hafnia, men dette er netop Hafnias chance. For kan Hafnia få scoret et tidligt mål eller to, kan det godt være med til at ændre kampbilledet og give energi til at bedre stå i mod i 60 minutter. Det vil dog være en overraskelse hvis Hafnia får mulighed for at spille efter sejren til sidste i kampen.

De to hold mødtes senest i pokalsemifinalen i 2019/2020 sæsonen og her vandt Frederikshavn suverænt med 17-2, forhåbentlig bliver det ikke helt lige så voldsomt denne gang, men muligheden er der.

LÆS MERE: Michael Møller: – Vi skal gøre det bedste vi kan

Floorballportalen.dks bud på seriens udfald: Frederikshavn i 2 kampe.

Kampprogram:

Kamp1 – 1. maj kl. 14:00 Hafnia FC – Frederikshavn Blackhawks

Kamp2 – 8.maj kl. 14:00 Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC

Kamp3 – 9. maj kl. 12:00 Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC (evt.)