Landsholdsbobler forlænger i Benløse FC

Duel mellem Nicklas Møller fra Vanløse Floorball og Mathias Mortensen fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har fået underskrift på en vigtig aftale for den kommende sæson. Landsholdsbobler Mathias Mortensen fortsætter således i sin barndomsklub i den kommende sæson. 20-årige Mortensen gjorde comeback i sidste sæson efter lang skadespause, og det med stor succes.

Mathias Mortensen har i løbet af denne sæson spillet sig ind i periferien af det danske herrelandshold og var naturligvis en vigtig del af holdet, da Benløse FC vandt DM-guld i starten af juni måned, med en sejr på 5-3 over Frederikshavn Blackhawks.

Cheftræner David de Fries for Benløse FC har fulgt Mathias Mortensen siden ungdomsårgangene og har derfor et indgående kendskab til den fysiske stærke angriber. Han siger om angriberen til Benløses hjemmeside:

– Mathias er blevet en rigtig giftig angriber med et godt skud og målnæse, og jeg er sikker på han bliver en utrolig vigtig spiller for os igen i den kommende sæson.