Landsholdskomet fortsætter i Blackhawks

Foto: Thomas Krogh Photography

Kasper Kajgaard har længe været et stort talent. I denne sæson, fik han også sit landsholdsgennembrud. Den 21-årige forward spillede en stor VM-kvalifikation for Danmark i Frederikshavn i starten af februar måned.

Nu har han valgt at forlænge sin aftale med Frederikshavn Blackhawks en sæson mere. Det er de nok glade for i Nordjylland. Kajgaard smed hele 45 points på tavlen i kun 19 kampe i hele sidste sæson.

LÆS MERE: Transferoverblikket i herrernes SFL 20/21

Udover at sætte mange points på tavlen er Kajgaard også en fysisk force på banen og hans to-vejs spil har udviklet sig enormt de sidste par sæsoner.

– Jeg har valgt at spille i Frederikshavn, da jeg føler at det er klubben hvor jeg kan forbedre mig mest muligt. Samt er der en masse dejlige mennesker på og omkring holdet, som jeg nyder at bruge min tid sammen med, sige Kasper Kajgaard til Blackhawks Facebookside.