Landsholdsspiller fortsætter i Benløse trods tilbud fra udlandet

Mikkel Christensen fra Benløse FC med bolden i en kamp mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Mikkel Christensen vente i sidste sæson hjem til Benløse FC i Select Herre Floorball Ligaen, efter et ophold hos SSL-klubben FC Helsingborg. Det blev en stor succes, hvor det midtsjællandske mandskab løb afsted med DM-guldet.

Op til denne sæson var det uvidst om den danske landsholdsforward ville fortsætte i barndomsklubben. Blandet andet har Allsvenskan-klubben Malmø FBC haft Mikkel Christensen til prøvetræning, men det er altså endt med en forlængelse af aftalen i Benløse FC, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Med afgangen af Jesper Roland, Daniel MacCabe og Daniel Nygaard er der ingen tvivl om at Mikkel Christensen får en meget stor rolle og masser af ansvar i den kommende sæson i Benløse og det er derfor også en tilfreds cheftræner, David de Fries som udtaler sig oven på forlængelsen til bfcfloorball.dk:

– Jeg er utrolig tilfreds med Mikkel fortsætter hos os. Han kommer til at være en af vores vigtige spillere og kan helt klart slå sit navn fast i ligaen som profil denne sæson. Glæd jer til at se Mikkel i den kommende tid.