Landsholdsspiller vender tilbage til Benløse!

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FCs forsvarende danske mestre har i dag offentliggjort noget af en forstærkning midt i sæsonen. Den danske landsholdsspiller Mikkel Christensen, har valgt at opsige sin aftale med FC Helsingborg i SSL og vende tilbage til dansk floorball og barndomsklubben Benløse.

Dermed blev det er kort ophold i verdens bedste floorball liga SSL for Mikkel Christensen, der også brugte sidste sæson i Sverige. Det var på FC Helsingborgs udviklingshold i division 2.

Benløse FCs assisterende træner David de Fries siger følgende om tilgangen af Mikkel Christensen:

– Vi som klub i Benløse er først fremmest stolte af at kunne sende spillere afsted til bedre rækker i Sverige. At en spiller som Mikkel kommer tilbage igen, er nu og her en kvalitetssigning, som vil kunne hæve niveauet i vores kampe og på træningerne.

– Mikkel er en vanvittig dygtig ung spiller, som gør det godt på mange parametre, en typisk allroundspiller som du kan sætte til at løse hvilken som helst opgave defensivt og offensivt. Han kommer til at glide naturligt ind i truppen, og vil fra start kunne være et brugbart kort i vores gameplan.

– På den lange bane glæder jeg mig personligt til at skulle arbejde med Mikkel igen, og jeg har nogle planer for hvordan vi kan udvikle ham, så han kan udvikle spidskompetencer offensivt.