Langtidsskadet spiller tilbage hos Benløse i 20/21

Foto: Thomas Krogh Photography

Unge Mathias Mortensen lignede i en tidlig alder en spiller som, skulle have en stor karriere. Det kan han få endnu. Men en slem korsbåndsskade i i foråret 2019 forhindrede først offensivspilleren i at deltage ved U19 VM i Canada og sidenhen missede han ud på Benløses DM-run og hele grundspillet i 19/20 sæsonen. Mathias Mortensen nåede dog lige nøjagtigt at komme i kamp, inden Coronavirussen satte en stopper for denne sæson:

LÆS MERE: Jesper Roland i Benløse i den kommende sæson

– Jeg blev jo uheldigt skadet og gik glip af hele grundspillet, og ja lige inden coronavirussen stoppede resten af sæsonen, der fik jeg min debutkamp efter skaden, så jeg ser meget frem til at den nye sæson starter op igen så jeg kan komme tilbage rigtigt, siger den uheldige forward,

Nu er han så klar til en endnu en sæson i rødt hos Benløse FC, hvor han ikke kan vente med at komme igang igen:

– Jeg der ser frem til den konkurrence om en plads på holdet. Og ja, så glæder jeg mig bare vildt meget til at kunne komme igang igen og vise at en korsbåndskade har givet mig mere blod på tanden til at komme tilbage, slutter Mathias Mortensen til Benløses Facebookside.