Laura Thomsen: – Tæt serie i vente

Foto: Rødovre FC

Efter et stærkt grundspil skal Rødovre FC nu stå overfor en ny udfordring i form af Århus FK i Select Kvinde Floorball Ligaens slutspil. Laura Thomsen fra Rødovre har ikke det store kendskab til det kommende modstander, men forventer at det bliver nogle tætte kampe mod århusianerne:

LÆS MERE: Kvartinaleoptakt: Rødovre FC – Århus FK

– Jeg har ikke det store kendskab til Århus-holdet denne sæson og der har ikke været noget video, man kan se. De har spillet nogle tætte kampe mod både AaB og Frederikshavn, så vi må på ingen måde undervurdere dem. Baseret på vores kvartfinaler mod dem de seneste to sæsoner er der lagt op til nogle meget tætte kampe og en serie, der sagtens kan gå i 3 kampe. Men vi vil gøre alt for at lukke den på to kampe.

Slutspillet er ofte mere intenst end grundspillet og det kan tydeligt ses på træningerne, som Laura her fortæller lidt mere om:

LÆS MERE: Head-2-Head: Rødovre FC – Århus FK

– Vi har haft nogle gode træninger med god intensitet og godt humør. Det er klart at der er lidt større fokus på at få styr på de sidste aftaler og detaljer, når vi går ind i de afgørende kampe.

Rødovre har gennem hele grundspillet vist, at de har en bred og homogen trup. Oveni det huserer der et stærkt sammenhold spillerne imellem, hvilket Laura Thomsen håber kan tage hendes hold langt i det kommende slutspil – Hun fremhæver ligeledes en af de skarpeste duoer i ligaen:

LÆS MERE: Jesper Bertelsen: – Vi er blevet mere målrettet

– Jeg forventer at vi som hold tager skridtet videre i den udvikling vi har haft. Vi er et hold, der vinder kampe på vores sammenhold og at holdet som helhed fungerer. Med det sagt, må jeg også nævne Sarah Hammer og Martine Terrida, der virkelig har fundet hinanden denne sæson. Så mon ikke de også viser sig frem i slutspillet sammen med vores dygtige keepere.