Laura Thomsen: – Vi har ikke ramt vores topniveau endnu

Foto: Rødovre FC

Rødovre FC skal, lørdag, forsøge at følge op på den fine sejr mod Hvidovre Attack i Select Kvinde Floorball Ligaen når de tager imod Rungsted/Hørsholm på hjemmebane. Laura Blåbjerg Thomsen fra Rødovre FC ser frem til et spændende møde mod et hold der kommer med en ny træner til den kommende kamp:

LÆS MERE: Optakt: Rødovre FC – Rungsted-Hørsholm FK

– Det bliver spændende at se, hvad Rungsted/Hørsholm kommer med og hvordan deres nye træner har fået sat sit præg på holdet. Jeg forventer at kampbilledet bliver med stor boldbesiddelse til os, hvor de vil slå til på kontra. Jeg har stor tiltro til, at vi nok skal få lukket ned for deres kontrachancer. Hvis vi samtidig er tålmodige i vores spil og får produceret offensivt, så trækker vi os sejrrigt ud af kampen.

Trods sejren over Hvidovre i den seneste kamp, mener Laura Blåbjerg Thomsen ikke, at Rødovre har ramt det formodede topniveau, som holdet besidder. Hun mener dog, at Rødovre kan tage en del med fra den sejr til kampen mod Rungsted/Hørsholm:

LÆS MERE: Head-2-Head: Rødovre FC – Rungsted-Hørsholm FK

– Der er en del aspekter vi kan tage med fra Hvidovre-kampen. Vi har i denne sæson ikke ramt det niveau, jeg ved vi har. Men det synes jeg vi gjorde momentvis i Hvidovre kampen. Vi havde god tålmodighed i vores spil og havde et godt rul i bolden. Derudover havde vi god kommunikation og var gode til at bakke hinanden op. Det skal vi helt sikkert tage med til lørdagens kamp!

Laura (Blåbjerg Thomsen red.) fortæller samtidig, at Rødovre fokuserer meget på det offensive spil til træning, hvilket forhåbentligt kommer til udtryk i kampen mod Rungsted/Hørsholm.