Louise Jensen: – Vi mistede aldrig troen på et comeback

Louise Jensen fra Jægerspris Underducks og Heidi Vadsager fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Susanne Vestergaard

Det var et vildt comeback Jægerspris Underducks leverede i lørdagens kamp ude mod Benløse FC. Efter at have været bagud 3-0 så fik de vendt et nederlag til uafgjort og et point, ved tre scoringer med blot 3 minutter tilbage af kampen.

Jægerspris’ anfører Louise Jensen sætter her lidt ord på optakten til kampen, som på ingen måde forløb som håbet:

LÆS MERE: Sofie Sørensen: – Vi burde ikke ligge i bunden

– Vi vidste, at vi skulle være klar fra start, lukke godt ned i forsvaret og så komme afsted på vores kontra. Men op til kampen fik vi en del afbud og inden kamp start, var vi nødt til at rykke rundt på pladserne. Vi var f.eks. kun to backs, så vi måtte rykke en af vores andre spillere ned. Men som altid gik vi alligevel ind til kampen med positiv indstilling og et håb om at vinde kampen.

På trods af det positive mindset, fik Jægerspris alligevel en dårlig start på kampen, og det blev op af bakke. Louise Jensen fortæller dog at løbende justeringer og en ukuelig tro på tingene gjorde at hun og holdet aldrig mistede troen på et comeback:

LÆS MERE: Galleri: Benløse FC – Jægerspris Underducks

– Vi havde desværre været nødt til at rykke spillere rundt på andre pladser end dem, de er vant til, så 1. periode blev en lidt rodet affære for os. Vi skulle lige finde hinanden og få aftalerne på plads. Men med god feedback fra trænerbænken i pausen om hvad der skulle laves om, fik vi styr på vores aftaler og fik lukket ned for yderligere scoringer og mistede aldrig troen på, at vi kunne komme igen.

– Vi har før været bagud og kommet igen og jeg tror at det sidder i os, at alt kan ske i en floorball kamp, så da Clara Emilia fik tilkæmpet sig et straffe, som Rebecca Rasmussen fik eksekveret på flotteste vis, fik vi blod på tanden og med to hurtige mål af Heidi og Mia, så var det ene point hjemme.
Stor ros til hele holdet for ikke at tabe gejsten og kæmpe til det sidste.

LÆS MERE: Vild slutspurt da Benløse og Jægerpris spillede uafgjort

Med det ene point fra kampen i weekenden, ligger Jægerspris stadig godt til i kampen om en plads i slutspillet. Louise Jensen sætter her nogle ord på, hvordan det skal lykkes for Jægerspris at komme i slutspillet til foråret:

– Det er rigtig spændende hvem der får den sidste slutspilsplads. Vi vil ihvertfald gøre alt vi kan for at det bliver os. Efter min mening så kan pladsen blive vores, hvis vi får lukket godt ned i vores forsvar og får udnyttet vores chancer.

– Vi er godt på vej og har så mange unge talenter på holdet, samt nogle lidt ældre spillere, som til trods for at kun har spillet floorball i 4-5 år, har stor spilforståelse og stadigvæk masser at lære. Så jo mere vi bliver spillet sammen, jo bedre bliver vi.