Louise Jensen: – Vi skal lære af vores fejl

Louise Jensen fra Jægerspris Underducks og Heidi Vadsager fra Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Susanne Vestergaard

Det er tre uger siden Jægerspris Underducks og Copenhagen FC sidst tørnede sammen i Select Kvinde Floorball Ligaen, men denne gang syntes klasseforskellen lidt tydeligere i opgøret. I den sidste kamp stod Underducks rigtig godt i defensiven, og fik brudt mange af Copenhagens hurtige pasninger i offensiv zone.

Dette synes ikke at være lykkes helt så godt i denne kamp, hvor Underducks måtte indkassere et større nederlag på 22-3. Opskriften inden kampen var ellers det samme, ifølge kaptajn for Underducks, Louise Jensen:

– Vi havde glædet os rigtig meget til at spille mod Copenhagen igen. Efter sidste kamp hvor vi stod stærkt i defensiven, var vi alle opsatte på, at det skulle vi ind og gøre igen, samt at få udnyttet de omstillinger vi ville få.

Hun er også godt tilfreds med starten på kampen, men i 2. periode går det lidt galt i defensiven, hvilket kom til at koste dyrt på måltavlen.

– Jeg synes også vi kommer godt fra start i første periode. Vi har godt styr på huset og får scoret to gange. Men i 2. periode kommer Copenhagen med et helt andet tryk og vi får ikke styr på vores defensiv og det afstraffer Copenhagen med hele 10-0. De er så dygtige og gode til at udnytte chancerne.

Heldigvis kommer der lidt mere styr på aftalerne igen i 3. periode, og holdet får også pyntet lidt på resultatet med den tredje scoring i kampen.

– I 3. periode får vi lidt mere styr på huset igen, men desværre ikke nok til at holde dem fra at score. Vi kommer også på måltavlen igen, hvilket selvfølgelig giver holdet lidt god energi.

Og Louise Jensen anerkender samtidig også den klasseforskel der er mellem deres to hold, men synes også det giver nogen gode kampe:

– Men Copenhagen er en klasse for sig og det var ikke denne gang vi skulle presse dem lidt, men vi skal nok være klar til næste opgør, da disse kampe er vildt lærerige.

Selvom det uden tvivl ikke er sjovt at få scoret så mange mål imod sig, er Louise glad for at det ikke påvirker humøret på holdet.

– Det er da mega frustrerende for os alle sammen at tabe så stort, men det der kendetegner vores hold er, at vi ikke giver op og bliver sure på hinanden, men at vi bliver ved til det sidste – også selvom det denne gang endte med et stort nederlag.

Og fejl er til for at man kan lære, og det er også præcis hvad holdet skal hjem og gøre nu.

– Vi skal bare hjem og have børstet denne kamp af os og få set videoen fra kampen igennem, og lære af de fejl vi får lavet. Samt finde alle de gode ting frem, som vi skal arbejde videre med – fx de perioder hvor vi holder huset og kommer afsted på vores omstillinger.

Samtidig har Louise og holdet også har god grund til at være stolte:

– Og ikke mindst at vi – indtil nu – er de eneste i turneringen som har scoret på Copenhagen.

Sæsonen er lang endnu, og Louise er da også overbevist om, at med lidt mere tid og mere træning, så bliver det en rigtig god sæson.

– Vi er et hold, som i år har fået en del spillere fra andre klubber og det har styrket os, men det intensive kampprogram giver os mindre træning, at blive spillet sammen på. Så jeg er sikker på, jo længere hen i sæsonen vi kommer, jo stærkere kommer vi til at stå og får aftalerne på plads.