Lyn-optakt til herrernes SSL-premiere i weekenden

Mathias Glass & Lukas Eldholm under en træningskamp for Höllvikens IBF. Foto: Søren Toftegaard Glass

I denne weekend starter herrernes SSL, hvor Danmark har hele 4 spillere på kontrakt i verdens bedste floorball liga. Det er rekord, aldrig har så mange danske spillere været på plads i SSL.

LÆS MERE: BREAKING: Mikkel Christensen får kontrakt med FC Helsingborg i SSL!

Mikkel Christensen – FC Helsingborg

Der bliver ikke noget dansk islæt i FCH-truppen, når Helsinborg skal op i mod Dalen IBK i deres premiere. Mikkel Christensen har døjet med en skade i opstarten og er på den konto sat en lille smule tilbage. Derudover spiller Covid-19 også ind, da FC Helsingborg ikke kan have en helt så bred trup med til udekampen. Det forventes dog at Mikkel Christensen er med i næste kamp mod Jonköping næste søndag på hjemmebane.

LÆS MERE: Mike Trolle skifter også til SSL!

Lukas Eldholm, Mathias Glass og Mike Trolle – Höllvikens IBF

Det bliver kun med to danskere i kamp, når danskerkolonien i Höllvikens IBF indleder SSL, med en hjemmekamp mod Kalmarsund på søndag. Lukas Eldholm har slåsset lidt med sygdom i optakten, men er meldt 100% klar til kamp, det samme er Mathias Glass der har haft en god optaktssæson. Lige nu ser det ikke ud til at de to danskere kommer til at spille i kæde sammen, som de ellers gør på landsholdet.

Målmand Mike Trolle starter på bænken i første kamp. Uden tvivl en beslutning den store danske keeper er skuffet over. Men mon ikke han får chancen tidligt i SSL-sæsonen for at vise sit værd? Trolle har set rigtig god ud i pre-season.