Lytje og de Fries fortsætter i Benløse FC

Foto: Privat

De forsvarende pokal og danske mestre Benløse FC har i dag præsenteret trænerteamet for den kommende sæson. Det bliver til et gensyn med duoen Martin Lytje og David de Fries, der succesfuldt førte Benløse til det danske mesterskab i 18/19 sæsonen og fulgte op med at vinde pokalmesterskabet i den netop overstået sæsonen.

Assisterende træner David de Fries siger følgende til Benløses Facebookside:

– Hvilke overvejelser har I gjort jer omkring forlængelsen af aftalen med klubben?


De helt store overvejelser, har der ikke været plads eller tid til. Sæsonen stoppede brat, og så måtte vi hurtigt i gang med at få snakket sammen om hvad mavefornemmelsen var. Vi brænder begge for floorball, og med det setup og den spillertrup, der er i Benløse, blev vi dog hurtigt enige om at vi var klar på en sæson til.

Når man skal starte en ny sæson op taler man tit om, at man skal fornye sig som træner. Hvad kan vi forvente at se af fornyelse til jeres opstart?


– Pt. Bliver der arbejdet på at få truppen på plads. Derefter skal vi lægge ekstra på den fysiske del, det mentale med Dennis, og så har vi stadigvæk nogle taktiske aspekter, som vi ikke nåede at få implementeret fuldt ud i sidste sæson grundet skader, og dens korte varighed. Derudover vil vi arbejde ekstra med den enkelte spiller, både taktisk, mentalt og gøre større brug af videoanalyse og statistik i forhold til dette.

Hvad er målet for jeres vedkommende i den kommende sæson?

– Det er at vinde the double. Alt hvad vi går ind i, gør vi for at vinde. Intet andet.