Mac Cabe er klar på en sæson mere

Foto: Thomas Krogh Photography

Nicholas Mac Cabe er klar på en sæson mere i Benløse. Den yngste af de tre brødre er klar på at konkurrere for spilletiden i det midtsjællandske en sæson mere. Hans vej til det bedste hold i Benløse har været af omveje. En sæson i Rødovre og samt en enkelt kamp i 1.division hos CBS samt en pause har givet den ro til at udvikle sig, som nu har givet ham muligheden for at være med på det bedste hold i ligaen de sidste par sæsoner.

I den netop overståede sæson spillede Mac Cabe en del, og lysten til at lægge på og spille endnu mere brænder naturligvis i den høje back:

– Jeg har valgt at fortsætte i Benløse på baggrund af trænerteamet og holdet. Det er vigtigt for mig som spiller, at trænerne har en tro på sine spillere. Det er en tro som i den grad er blevet fremhævet i denne sæson. Det har gjort, at jeg havde fundet mit højeste niveau til dato. Det er noget jeg gerne vil tilbage til når sæsonen skydes i gang igen.

– Vi har Danmarks bedste hold, derfor er bredden og konkurrencen også dobbelt så hård, hvilket er en stor motivations faktor, slutter Nicholas Mac Cabe til Benløses Facebookside.