Maria Møller: – Vi har mange målscorer

Maria Amalie Møller fra Copenhagen FC, løfter pokalen efter Copenhagens sejr i pokalfinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen FC er klar til kvindernes DM-finale, efter to sikre sejre over Aab Floorball med hhv. 12-5 og 13-5. Holdets kaptajn landsholdskeeper Maria Amalie Møller havde denne kommentar oven på kamp2 mod Aab:

– Vi startede kampen ud med højt niveau og en masse spilletid til mange på holdet. Efter første periode er det lidt som om vi føler os for sikre og effektiviteten falder. Vi laver nogle dumme fejl i løbet af kampen som vi bliver straffet for og det er selvfølgelig noget vi skal have forbedret inden finalen. Dog kæmper vi godt hele kampen igennem og det at vi har så mange målscorere synes jeg også fortæller noget om hvor bred og dygtig en trup vi har.

Nu gælder det så denne sæsons overraskelse Århus FK i DM-finalen. Århus har slået Rødovre FC og Frederikshavn Blackhawks ud på deres vej til finalen og derfor er der også en vis respekt for den kommende modstander i DM-finalen hos Copenhagen FC:

– Århus har overrasket mange her i slutspillet, så jeg glæder mig meget til at møde dem i finalen. Frem mod kampen skal vi, modsat semifinalerne mod Aab, finde en måde hvorpå vi kan bevare momentum igennem hele kampen. Derudover skal vi minimere vores egne fejl. Hvis vi formår det, vil jeg mene at der skal meget til for at slå os, slutter Maria Amalie Møller til Floorballportalen.dk