Maria W. Kennedy: – Vi skal overholde vores aftaler

For anden gang på blot fire dage stod Hafnia FC og Rødovre FC overfor hinanden i Select Kvinde Floorball Ligaen. Hafnia leverede en stærk præstation i det første opgør, selvom det blev til et knebent nederlag. Den præstation skulle så følges op søndag formiddag på udebane i Rødovre. Optakten til kampen var nu alt andet end perfekt, som Maria W. Kennedy fra Hafnia her fortæller lidt om:

LÆS MERE: Dameligaen: Rødovre FC – Hafnia FC i tal

– Vi spillede imod hinanden i onsdags, og det var en tæt kamp, så vi glædet os meget til at spille. På grund af skader, var vi tvunget til at lave lidt om i kæderne, og det gjorde det lidt svært i dag. Jeg synes at vi spillede en god kamp, men vi mødte på dagen et bedre hold.

For Hafnias vedkommende resterer der fire kampe af grundspillet i Select Kvinde Floorball Ligaen. Maria W. Kennedy mener, at holdet godt kan vinde et par af de sidste fire kampe, hvis de formår, at holde sig til aftalerne:

LÆS MERE: Ny slutspilsstruktur for dameligaen på plads

– Vi mistede lidt hovedet i dag, så vi skal have fokus på at holde hovedet koldt, og overholde vores aftaler. Jeg synes at vi er et godt hold, og vi har nogle virkelig gode spillere, og hvis vi fokuserer på det i vores næste kampe, så tror jeg godt at vi kan vinde.

Hafnias næste to kampe i Select Kvinde Floorball Ligaen er mod Benløse og Jægerspris. Kampen mod Jægerspris kan være afgørende i forhold til om Hafnia slutter på 4. eller 5. pladsen i grundspillet.