Mark Reinert: – Det er en kæmpe præstation

Mark Reinert cheftræner for SEIF Tornados inden en kamp mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Strandby kvalificerede sig til semifinalerne i Select Herre Floorball Ligaen, da på udebane besejrede Vanløse samtidig med, at Hvidovre tabte hjemme til Frederikshavn. Cheftræner for Strandby, Mark Reinert, er stolt over, at det lykkes at kvalificere sig til semifinalen i klubbens blot anden sæson i den bedste række:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Strandby Tornados

– At spille os i semifinalen er en kæmpe præstation af hele holdet, og noget vi er meget stolte af. Det var vel kun de færreste, der kunne have forudset dette for et års tid siden. Nuvel, der har selvfølgelig været udefrakommende faktorer der har gjort, at vejen til en semifinale måske blev en lille smule kortere end den ellers ville have været. Dog kom vi stadig over i mellemspillet uden point og et stort stykke arbejde der skulle gøres, for at stå hvor vi gør i dag.

Cheftræneren uddeler samtidig store roser til sit hold og fortæller endvidere, at holdet nu bare glæder sig til, at komme i gang med semifinalen:

– Det har ikke været til at se, at det kun er holdes 2. sæson som ligahold og at antallet af spillere med slutspilserfaring (og generel ligaerfaring) har kunnet tælles på meget få fingre. Drengene er bare vokset med opgaven fra dag 1, og nu glæder vi os bare til de største kampe i klubbens historie.

LÆS MERE: Head-2-Head: Fr. havn Blackhawks – SEIF Tornados

Modstanderen i semifinalen er rivaler fra Frederikshavn Blackhawks. Det er en modstander Mark Reinert har stor respekt for og gerne smider favoritværdigheden over på:

– Nu står vi over for en utrolig svær opgave imod Blackhawks. Det er to hold der kender hinanden ud og ind, og alt andet end en finaleplads til Blackhawks må siges at være en kæmpe fiasko for dem.

Cheftræneren vil dog ikke ligge sig ned på forhånd og beretter om en stor tro på egne evner i truppen:

LÆS MERE: Andreas Glad: – Et næsten perfekt mellemspil

– Dermed ikke sagt, at vi ikke kan slå dem. Selvom vi har tabt sæsonens hidtidige fem indbyrdes opgør, så er en semifinale bare en anden størrelse, hvor der virkelig er noget på spil og nerver nemt kan blive en afgørende faktor, og samtidig har vi en stor tro på egne evner.

Der meldes samtidig om en skadesfri trup hos Strandby inden semifinalerne.