Mark Reinert: – Vi skal i mellemspillet

Foto: SEIF Tornados

Mark Reinert er ny mand i cheftræner stolen i den lille nordjyske klub SEIF Tornados. Reinert har efterhånden været i de fleste nordjyske klubber, og har både trænet dame og herrer. På trods af hans kun 29 år, kan han vise en fin trænererfaring og tager nu skridtet på øverste hylde hos Strandby-Elling.

TIl klubbens Facebookside siger Mark Reinert følgende om skiftet til Tornados:

Hvem er Mark Reinert?:

– En 29 årige frederikshavner, der bor med sin kæreste og toårige søn. Jeg er selv tidligere spiller, men har de seneste år udelukkende fokuseret på trænerjobbet, der efterhånden har ført mig rundt til de fleste nordjyske klubber.

LÆS MERE: Ny cheftræner til SEIF Tornados

Hvad ved du om SEIF Tornados (trup/klub)?

– At det er en sund klub med et godt klubmiljø hvor alle bidrager og hjælper hinanden. Selve ligatruppen er meget talentfuld, med mange unge spillere, og et par rutinerede folk til at binde det hele sammen.

Hvorfor valgte du Tornados?

– Som tidligere nævnt, har jeg hørt rigtig meget godt om klubben. De har en stærk trup at arbejde med, der dog mangler noget erfaring og rutine i de store kampe.

Hvad er målsætningen med liga holdet i den kommende sæson?

– Det er helt klart at fortsætte udviklingen og komme videre til mellemspillet, dvs. top 3 i grundspillet. Det bliver et tæt løb, men jeg er sikker på, at det godt kan lykkes.

Hvad forventer du af Tornados?

– At alle fortsætter med at bidrage til den gode udvikling, så klubben også i fremtiden kan have et ligahold med en grundstamme af lokale drenge.

Udover at have cheftræneren på plads meddeler Tornados også at der er indgået aftaler med de holdledere Sonni Læsø og Allan Haaber, som tidligere har leveret et rigtig godt stykke arbejde omkring Tornados bedste herrehold.