Martin Lytje: – Forventer en hård kamp mod Rødovre

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC gæster onsdag aften Rødovre FC til en kamp, hvor gæsterne fra Benløse kan tage et afgørende skridt mod 1. pladsen i rækken. Det kræver dog en sejr over et Rødovre hold, som har vist en opadgående formkurve i de sidste par kampe. Cheftræner for Benløse FC, Martin Lytje, forventer derfor en hård kamp onsdag aften:

– Jeg forventer en hård kamp, hvor vi skal sætte tempoet, og gerne øge vores konverterings-procenter i forhold til sidste kamp.

I tabellen er der 11 point mellem de to hold, men Martin Lytje afviser al snak om selvtilfredshed hos sine spillere før opgøret og fortæller samtidig, at begrebet “top mod bund” ikke eksisterer hos Benløse:

– Nej det frygter jeg ikke. Der er aldrig nogen hold, som aftaler på forhånd at undervurdere sin modstander. Hvis det opstår, har jeg et par taktiske påvirkninger der kan effektueres, ligesom en række ledere på holdet skal gå forrest. I øvrigt er “top mod bund” begrebet ikke noget der eksisterer for os op til en kamp. Årsagen til den “type” kampe bliver tætte, er ofte at de to hold ikke overrasker hinanden, men bekræftelsen i tilgangen og kampbilledet alene bliver selvforstærkende.

Et af de store spørgsmål op til kampen, onsdag aften, er om Mikkel Christensen når, at blive klar til, at gøre comeback for Benløse FC. Martin Lytje gør her status på situationen:

– Det kommer an på om hans transfer når at komme igennem IFF’s apparat. Hvis den gør, forventer jeg han får en rolle til kampen.