Martin Lytje: – Jeg vil gerne fortsætte, hvis…

Foto: Per Wiklund, IFF

Efter afslutningen på VM-slutrunden 2021 for kvinder udløb landstræner Martin Lyjtes kontrakt med Floorball Danmark. Oven på et flot VM virker det oplagt at den succesrige landstræner skal fortsætte, men det er ikke nødvendigvis så lige til.

For det kræver to til en tango og ikke mindst at man har de samme ideer om fremtiden, som Martin Lytje siger til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: VM2021: De danske karakterer for VM

– Det er svært at svare helt klart på om jeg vil fortsætte, for det kommer selvfølgelig an på en masse ting. Men hvis det viser sig, at jeg er den rigtige til det næste projekt, periode og målsætning, så vil jeg meget gerne fortsætte som landstræner.

Dialog i mellem Floorball Danmark og Martin Lytje har der dog ikke været endnu, fortæller Lytje om status lige nu:

LÆS MERE: FD: – Vi har været privilegerede med dygtige trænere

– Status lige nu er, at der har været fred og ro efter et intenst VM, og det jeg har primært fokuseret på at nyde. Evalueringen på VM og den sidste periode er det første der skal ske med Floorball Danmark, og det er sådan set en isoleret proces i forhold til fremtidssnakken. Når et VM er slut og en cyklus er færdig, skal der jo ses på hvad man vil mod det næste, og her er der flere interessenter med forudsætninger og parametre der altid skal gå op i en højere end.