Mathias de Fries: – Fremtiden ser lovende ud i Benløse

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse har præsenteret første markspiller i deres trup for sæsonen 2020/2021. Det er rutinerede Mathias de Fries der har valgt at tage en sæson mere. En vigtig brik for det traditionelt unge mandskab fra Midtsjælland.

Mathias de Fries kan spille flere positioner, og har således tidligere været benyttet som både forward og back. Hans enorme speed og gode overblik er hans spidskompetencer, læg der til at han nu også har tilegnet sig utrolig meget rutine og erfaring over de seneste år, med fire DM finaler på stribe.

LÆS MERE: Benløse forlænger med Brixager

Selv ved de Fries godt hvad hans rolle er i den kommende sæson:

– Det bedste ved at være en af de ældste, er helt klart af gammel aldrig taber til ung i nogle spil eller konkurrencer! Men det er selvfølgelig også fedt, at kunne hjælpe, og guide de yngre spillere så godt man nu kan. Fremtiden ser i hvert fald lovende ud i Benløse.

En anden faktor gjorde sig dog også gældende for den stærke forward. Den flotte kulisse som der ofte er i Benløse, er noget man ganske enkelt gerne vil opleve igen:

LÆS MERE: Lytje og de Fries fortsætter i Benløse FC

– Jeg spiller for at vinde, og det bedste sted at gøre det, er i Benløse. Samtidigt er det en fornøjelse at have Danmarks klart bedste tilskuere med sig, lige meget om det er på hjemmebane eller udebane, så er der altid en fantastisk opbakning, slutter de Fries til Benløses Facebookside.