Mathias Nordmann: – Målsætningen er en semifinale

Mathias Nordmann træner for Sunds Seahawks inden kampen i mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Der var op til denne sæson en del spørgsmålstegn hos Sunds Seahawks FC grundet flere spillerafgange, hvilket betød at flere af de helt unge spillere skulle steppe op og tage noget mere ansvar. Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann, har trods udfordringerne været tilfreds med indsatsen i grundspillet og ser frem til, at komme i gang igen efter en længere pause:

LÆS MERE: Floorballpodcast #5: Herreligaens grundspil og mellemspil

– Vi har brugt gruppespillet på at finde os selv efter at have mistet 6 spillere siden sidste sæson. Det har betydet at flere skulle steppe op og tage ansvar, og det er sket, men det har betydet lidt på dynamikken. I særdeleshed har mange unge spillere vist, at de vil være med.

– Det bliver dejligt at komme i gang igen, hvor hver kamp er vigtig og intet må tages forgivet.

I forhold til de interne aftaler samt kædesammensætninger, så føler cheftræner Mathias Nordmann, at holdet har flyttet sig en del og fortæller samtidig, at modstanderne i mellemspillet kan forvente, at se en del ændringer, hvilket gerne skulle gøre hans hold sværere, at læse:

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Sunds Seahawks

– Jeg synes, vi har flyttet os meget og forsøgt med flere forskellige kædesammensætninger. Vores kæder vil ikke være faste fra nu og resten af sæsonen, det vil variere alt efter, hvem vi spiller mod og de enkelte spilleres form. Vi stræber altid efter at blive bedre.

I det kommende mellemspil skal Sunds Seahawks FC op mod tre stærke modstandere fra Øst ligesom deres nemesis fra Frederikshavn Blackhawks også venter. Trods de stærke modstandere samt det begrænsede kendskab til de sjællandske hold satser cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann, på en plads i semifinalen:

– Det er svært at vurdere uden, at kende de andre hold. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vores målsætning er en semifinale.