Mathias Nordmann: – Momentum blev afgørende

Foto: Sunds Seahawks

Sunds Seahawks FC løb i sidste weekend ind i sæsonens første nederlag, da de hjemme tabte med 4-5 til Frederikshavn Blackhawks. En tæt kamp, der først fandt sin afgørelse i de sidste 7 minutter af 3. periode.

Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann, giver her sit syn på kampen:

– Det er en lige kamp som altid mod Frederikshavn Blackhawks. Vi har momentum i starten af kampen, hvor vi er skarpe i powerplay og kommer foran 3-1. Herefter vender kampen, hvor vi får tildelt to udvisninger, hvor især den første i mine øjne er uberettiget. De får scoret til 3-2, hvor momentum i kampen vender til deres fordel. Midtvejs i 3. periode kommer vi foran 4-3, hvorefter Frederikshavns fokus bliver at lægge en masse bolde på målet, som vi ikke får løst ordenligt. Og til sidst får de et mål på et frislag, som ikke må ske.

Trods resultatet var det en cheftræner, der langt hen af vejen var tilfreds med præstationen i kampe:

– Alt i alt en kamp hvor vi kan være tilfredse med vores powerplay og lykkes langt hen ad vejen med vores gameplan, men mangler flere mål i 5 mod 5.

Sunds Seahawks FC skal i aktion igen lørdag d. 10/10 på udebane mod Strandby/Elling IF i en kamp, hvor hjemmeholdet har revanche til gode efter Sunds vandt med 7-1 i deres første indbyrdes opgør i sæsonen.