Mathias Nordmann: – Vi har haft en hård opstart

Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann. Foto: Helge Overgaard

Sunds Seahawks spiller deres første turneringskamp i over to måneder, når de lørdag, tager i mod Hvidovre Attack FC på hjemmebanen i Multicenter Sunds. Det glæder de sig til i Sunds, men de sidste uger op til mellemspillet har været hårde for det midtjyske mandskab, med de store ambitioner:

LÆS MERE: Andreas Glad: – Jeg har en god fornemmelse

– Vi glæder os rigtig meget til at komme rigtig igang. Vi har dog haft en hård opstart med mange corona tilfælde, men lad os håbe, at vi kan slippe for det fremadrettet. Med over 2 måneder siden sidste kamp, så føles det lidt som en ny sæsonstart, fortæller cheftræner Mathias Nordmann.

Den vestlige række i Select Herre Floorball Ligaen havde kun deltagelse af tre hold, som kunne kvalificerer sig til mellemspillet og derfor har der ikke rigtig været noget at spille for, for de hold. Derfor glæder Nordmann sig til nogle nye og hårde modstandere i mellemspillet:

– Det er dejligt med nye modstandere. Og det ser ud til, at der er kommet mange nye til siden vi sidst spillede mod de sjællandske klubber, så det bliver spændene at se, hvor vi står i forhold til dem.

LÆS MERE: Benløse – Esbjerg udsættes

I efteråret meldte Sunds ud at de havde fået tilgang af SSL-spilleren Joel von Reis og de tre tidligere danske landsholdsspillere, Mathias Tolbod, Brian Nielsen og Christian Bendtsen, men kun Tolbod fik et par kampe i efteråret. Spørgsmålet er nu hvor langt Sunds er kommet med at integrere de fire spillere i holdet:

– Vi er længere, men det er en proces, der er blevet forlænget af personlige årsager. Joel(von Reis. red) er fortsat skadet, og det meget usikkert om, han bliver klar.