Mathias Nordmann: – Vi ved ikke hvor vi står

Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann. Foto: Helge Overgaard

Sunds Seahawks skal op i mod Frederikshavn Blackhawks1 søndag eftermiddag, i det traditionelle topopgør i den vestlige del af Select Herre Floorball Ligaen, som bliver vist direkte på Sport Live.

Mathias Nordmann, som er cheftræner i Sunds Seahawks på tredje år, ser frem til kampen mod Frederikshavn, men er samtidig i tvivl om, hvor hans hold står henne:

– Vi har foretaget os en del ændringer, som også betyder, at vi ikke helt ved, hvor vi står. Vi har fået en skæv start med få til træning, hvilket skyldes skader, ferie, arbejde og folk som helt er stoppet. Det har givet dårlige betingelser til at lave de ændringer, vi skal lave.

For et par dage siden, bekræftede Sunds Seahawks nyheden om tilgang af tre tidligere landsholdsspillere i form af Mathias Tolbod, Christian Bendtsen og Brian Nielsen. Det er dog ikke nogen vi skal forvente i hovedroller den nærmeste fremtid hvis det står til cheftræneren:

– De er ikke allerede klar til at komme i aktion søndag. Det er vigtig de starter langsomt op, og kommer i den rette form, så vi ikke løber ind i yderligere skader, siger Nordmann og ser i samme moment også frem til at holdet er oppe i gear:

– Lige nu står vi form mæssigt svagere. Omvendt er jeg slet ikke i tvivl om, når vi alle er oppe at køre, så kan vi ramme et højere niveau end nogensinde. Vi skal ud at se, hvor vi står i forhold til Blackhawks. Vi ved vi kan bygge meget mere på, men vi er ikke klar over, hvor vi står.