Mathias Thorsen: – Vi glemmer at lukke kampen

Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack sikrede sig 2. pladsen i grundspillet i Select Herre Floorball Ligaen Øst efter en sejr på 6-5 efter overtid mod Rødovre FC. Hvidovres Mathias Thorsen var flyvende med 4 point i kampen heraf tre mål – Trods den gode pointhøst i kampen var Mathias (Thorsen red.) ikke helt tilfreds med, at det ikke blev til flere mål fra hans side:

LÆS MERE: Hvidovre Attack sejrede efter overtidsdrama

– Det er altid fedt, når det flasker sig på banen. Personligt mener jeg stadigvæk, at jeg brænder for mange chancer, som kunne have lukket kampen. Det vigtigste er dog, at vi fik de nødvendige point for de bedst mulige forudsætninger for mellemspillet trods en langt fra velspillet kamp.

Hvidovre havde igen svært ved, at lukke kampen trods flere gode muligheder ved stillingen 4-2. Mathias (Thorsen red.) lægger heller ikke skjul på, at det er et af fokuspunkterne frem mod mellemspillet efter nytår:

LÆS MERE: Herreligaen: Hvidovre Attack – Rødovre FC i tal

– Kampen var desværre en klassisk hjemmebanekamp for Hvidovre i indeværende sæson. Med det mener jeg, at vi er for uskarpe til at lukke kampen, når vi har mulighederne, og i stedet lukker vores modstander ind i kampen, resulterende i en tæt kamp.

Vi er tilfredse med udfaldet af grundspillet i den forstand, at vi formåede at skabe nogle gode forudsætninger for mellemspillet. Vi skal dog helt sikkert arbejde på, at blive bedre til, at udnytte de chancer vi skaber, så vi potentielt kan lukke kampene tidligere.