Mattias Wennbring: – Vi skal være mere på bolden

Mattias Wennbring cheftræner for BFC Vendsyssel i SFL 20/21 Foto: Floorballportalen.dk

Sæsonens med afstand vigtigste kamp venter i aften for BFC Vendsyssel, når de på hjemmebane i Brønderslev Hallen møder SEIF Tornados i TV-kampen på Sport Live.

Floorballportalen.dk har haft en snak med BFC-træner svenske Mattias Wennbring forud for det vigtige opgør:

– Året har indtil videre stået på at bygge for fremtiden og det er klart at det slider at tabe kampe og tabe dem stort, men snuden i sporet og med målet for øje, er vi stadig motiverede. Jeg vil samtidig rose spillerne i at de hver mandag igen står klar med humøret i top!

LÆS MERE: Optakt: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados (TV-kamp)

I stort set alle kampe har det meget unge BFC-hold været overmatchet, og ikke haft bolden særlig meget. Det er et parameter, som skal ændres drastisk til aftens kamp, hvis BFC Vendsyssel skal hive en sejr i land mener Wennbring:

– Vi er nød til at forbedre spillet med bold meget for at true Strandby. Forsvarsspillet er i perioder fint, lyder måske underligt når vi har sluppet så mange mål. Men når man taber bold de forkerte steder, tager afslut i forkerte situationer og har svært ved at etablere spillet i modstanderens zone så bliver det sådan. Vi skal dermed være mere på bolden og klogere når vi har den for at være med mod Strandby.