Michael Berggren: – Vi ser frem til, at komme i gang igen

Foto: Thomas Krogh Photography

Efter én måneds kamppause skal Frederikshavn Blackhawks igen i aktion i Select Kvinde Floorball Ligaen. Det sker lørdag d. 28/11 på udebane mod Herning Pirates. Træner for Frederikshavn Blackhawks, Michael Berggren, fortæller at der er lidt rust, der skal bankes af, men at spillerne samtidig glæder sig til, at komme i gang igen:

– I kampen mod Herning vil der være lidt “rust” der skal bankes af, men ikke meget. Vi glæder os bare til at komme i gang igen. Vi skal starte, hvor vi sluttede, og se om vi kan fastholde vores gode resultater. Der venter en stram december med masser af kampe, så det er vigtigt, at vi kommer godt fra land og for alle i spil.

LÆS MERE: Optakt: Herning Pirates – Frederikshavn Blackhawks

Nedlukningen af Frederikshavn Kommune kom på et dumt tidspunkt i følge, Michael Berggren, som følte holdet havde momentum i kampene samt havde et godt flow i træningen.

– Den ufrivillige pause kom på et dumt tidspunkt. Vi havde momentum i vores kampe, og nogle rigtigt gode træninger samt en masse ting i gang. Det blev til 2 ugers pause fra hallen. Spillerne har fået af vide at de skulle holde sig i gang med nogle løbeture, samt i den sidste uge mødtes vi i små grupper og trænede lidt fysisk. Vi når at få 2 træninger inden næste kamp, og dem bruger vi på lige at få føling med bolden igen. Selvom det kun er 2 uger uden hal, kan det mærkes, da den naturlige omgang med bolden smutter lidt.