Michael Møller: – Tæt og underholdene kamp i vente

Hafnia FC vandt med 5-4 over Rungsted-Hørsholm FK i SFL 20/21. Foto: Hafnia FC

Hafnia FC har igennem en længere årrække været en del af dansk kvindefloorball og har endda præget toppen af den i hovedparten af de år. I denne sæson ligger Hafnia igen fint til i Select Kvinde Floorball Ligaen og vil uden tvivl være en stærk kandidat til en slutspilsplads. Søndag skal Hafnia på en svær opgave hos Hvidovre Attack – Cheftræner for Hafnia FC, Michael Møller, ser frem til et tæt opgør:

– Det bliver en spændende kamp for os. Vi har klaret det rigtig godt de sidste tre kampe. Hvidovre klarede det ikke så godt imod Rødovre, hvor vi til gengæld klarede os godt imod dem i vores sidste to indbyrdes kampe. Men i det at Hvidovre tabte, så gør de nok alt for, at hive point hjem. Så jeg spår det til, at blive en tæt og underholdende kamp.

LÆS MERE: Optakt: Hvidovre AFC – Hafnia FC

Hafnia har fået en fin start på den nyoprettede Select Kvinde Floorball Liga Øst og har inden søndagens opgør 6 point efter tre kampe. Michael Møller tilskriver forsvarsdelen en stor del af årsagen til den gode start:

– Vi har fået styr på vores forsvar. Vores backer og keepere har kæmpet en brav kamp for, at holde os i live i hver kamp. Det fungerede ikke i starten af sæsonen, men de har virkelig arbejdet hårdt for, at komme på rette kurs. Især de sidste to kampe imod Rødovre holdte de fast inde foran målet, så offensiven kunne koncentrere sig om at score mål.

Trods den positive fremgang i den defensive del efterlyser Michael Møller mere skarphed i den anden ende af banen i den resterende del af grundspillet, hvor man også skal finde de rette formationer:

– Vi skal blive bedre til, at score mål. Vi har haft alt for mange chancer, som kunne være udnyttet meget bedre. Så det skal der arbejdes på de næste kommende måneder. Og i det at vi har fået tilgang af så mange nye og talentfulde spillere, så skal vi også lige bruge noget tid på, at finde de rette kæde sammensætninger. Det kan godt ramme os i starten, men efter nogle træninger og kampe, så tror jeg på at vi kan udvikle os til, at blive et så stærkt hold, at vi forhåbentlig kan komme med til slutspillet i år.