Michell Knøsen: – Højt boldtempo sikrede sejren

Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball gæstede onsdag aften Herning Pirates i Select Kvinde Floorball Ligaen. Det var en kamp AaB Floorball skulle vinde for, at holde trit med Frederikshavn Blackhawks på rækkens 1. plads. Optakten til kampen var dog alt andet end perfekt, som Michell Knøsen fra AaB Floorball her fortæller lidt mere om:

– Vi var 9 spillere afsted, hvor 2 af dem var halvskadet og vi vidste ikke om de var klar til, at spille eller kunne holde hele kampen. Så det var et AaB mandskab, som vidste at de skulle ind og leverer fra start af og gøre det nemt for dem selv, hvis ikke at det skulle blive en svær kamp.

Det amputerede AaB mandskab leverede en god indsats og Michell Knøsen var især tilfreds med tempoet AaB holdte kampen igennem:

LÆS MERE: Dameligaen: Herning Pirates – AaB Floorball i tal

– Vi leverer en rigtig god kamp. Med højt boldtempo og fart i benene er det ikke meget Herning kommer frem til og det de kommer frem til har vores keeper styr på.

Michell Knøsen uddeler samtidig store roser til målmanden for Herning Pirates, Katja Nielsson, som igen var flyvende i målet:

– Det bliver trykket rigtig godt på Hernings mål gennem hele kampen og som altid står deres keeper en brandkamp! I vores øjne Danmarks bedste keeper pt.

Alt i alt en solid præstation af et amputeret AaB mandskab mod et Herning hold, som igen viste et godt fighter hjerte gennem hele kampen.