Michell Knøsen: – Vi står godt rustet

Michell Knøsen fra Aab Floorball i pokalfinalen 2020. Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball spillede et solidt grundspil i Select Kvinde Floorball Ligaen og hentede samtidig en fin 2. plads ved pokalturneringens Final 4. De præstationer skal nu følges op i det kommende slutspil, hvor Michell Knøsen især ser frem til, at møde et hold de ikke har mødt i lang tid:

LÆS MERE: Kvartfinaleoptakt: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

– Vi ser rigtig meget frem til, at møde en ny modstander. Det gør man jo altid på damesiden, hvor det godt kan blive lidt ensformigt med kun tre hold, at spille imod i Vest. Så det bliver godt, at møde et hold vi ikke har mødt længe – Og så er slutspillet jo altid spændende, hvor alt kan ske.

Nordjyderne kommer ind til slutspillet efter en hård Final 4 weekend, hvor det blev til en flot 2. plads. Michell fortæller her lidt om hvad AaB har brugt træningerne til efter den weekend:

LÆS MERE: Head-2-Head: Aab Floorball – Hvidovre Attack FC

– Jeg føler vi står godt rustet til kvartfinalerne, og har brugt de sidste træninger på, at få kroppen ovenpå igen efter en hård Final 4 weekend og forbedre os på, at det nu er slutspiltid.

AaB har igennem årrække præget toppen af dansk kvindefloorball. En af årsagerne til det er det stærke sammenhold der er i truppen samtidig med, at truppen består af flere rutinerede spillere. Netop de rutinerede spillere forventer Michell Knøsen sig en del af i det kommende slutspil – Hun fremhæver samtidig de unge spillere i truppen som, for de flestes tilfælde, går ind til deres første slutspil:

LÆS MERE: Christina Schmidt Larsen: – Jeg føler bestemt vi er klar på opgaven

– Jeg er helt sikker på, at mine rutinerede spillere stepper op til slutspillet. De ved hvad det handler om og de fleste har været med i gamet i mange år.

– Derudover skal man ikke glemme vores unge piger, som går ind til deres første slutspil. De leverede et brag af en indsats de skift de fik under Final 4 og viste at de sagtens kunne leverer under slutspilspres.