Michell Knøsen: – Vi var det bedste hold på banen

Foto: Thomas Krogh Photography

AaB Floorball fik hurtigt revanche ovenpå midtugens nederlag til Frederikshavn Blackhawks, da de søndag eftermiddag besejrede samme modstander med 4-3 på hjemmebane i Aalborg. Michell Knøsen fra AaB Floorball var efterfølgende tilfreds med både spillet og resultatet, men savnede en anelse mere skarphed foran mål:

LÆS MERE: Ny slutspilsstruktur for dameligaen på plads

– Vi fik spillet til, at køre og spillede rigtig god floorball gennem hele kampen – Derudover kæmpede hele holdet til det yderste hele kampen. Vi har rigtig mange chancer, som i dag ikke bliver produceret til mål, og der skal vi være mere skarpe i de næste kampe.

AaB Floorball har i denne sæson haft mange spillere i aktion i kampene. Det blev der lavet om på i kampen mod Frederikshavn Blackhawks og det gav øjeblikkelig pote. Michell Knøsen fortæller her lidt mere om dispositionen til kampen:

LÆS MERE: Emma Vistisen: – En sejr på 11-0 mod Hvidovre er altid godkendt

– I dag blev kampen grebet lidt anderledes an, hvor vi kun kørte på 2 kæder hele kampen – Hvor vi i de andre kampe er startet på alle folk og gået ned på folk i løbet af kampen. Det gav pote i dag, da det skabte et bedre flow og ro i kæderne. Vi arbejder dog stadig på, at vi skal have alle i spil og udvikling af alle spillere, men ser også frem mod Final 4, hvor vi skal stå stærkt.

AaB Floorball skal først i aktion igen om 14 dage når de tager den korte tur ned af E45 for, at spille mod Århus FK.