Mikael Karlberg stopper som dansk herrelandstæner

Mikael Karlberg dansk herrelandstræner ved en kamp ved VM 2018. Foto: Vladimír HODAČ, IFF

Floorball Danmark og Mikael Karlberg stopper samarbejdet efter fem år med den svenske cheftræner ved roret. Det meddeler Floorball Danmark på deres hjemmeside tirsdag formiddag.

PRESSEMEDDELSE:

Floorball Danmark vil gerne takke Mikael Karlberg og Anders Mørk for deres indsats med herrelandsholdet i perioden 2017 til 2021.
Trænerteamet var med til VM i 2018 og 2020 (afviklet i 2021), hvor landsholdet blev placeret på 8. pladsen i 2018 og 10. pladsen i 2020 (2021).

”Vi tager afsked med et meget vellidt og professionelt trænerteam, der har haft stor betydning for arbejdet omkring Floorball Danmarks landshold. Udover deres arbejde med landsholdet, har de bidraget med uddannelsesmaterialer til træneruddannelse & udvikling.” siger sportskonsulent Cecilia Di Nardo.

Mikael Karlberg ser med glæde tilbage på sin tid som landstræner for det danske herrelandshold, der blandt andet gav ham oplevelsen af en VM-kvalifikation på hjemmebane i 2020.

”Det har været en stor ære for mig at lede det danske landshold. Det har været 5 hændelsesrige år. Jeg har fået muligheden for at arbejde med fantastiske spillere og ledere, som altid har givet 100 %. Resultaterne har desværre været skuffende, og har ikke levet op til det jeg ønskede at levere. Der er mange spændende unge danske spillere, som gør at fremtiden for dansk floorball ser lys ud. Det glæder jeg mig til at følge.” siger Mikael Karlberg.

Alle i Floorball Danmark ønsker Anders Mørk og Mikael Karlberg held og lykke i deres videre karriere.