Mikkel Skov: – Vi laver meget få personlige fejl

Mikkel Skov i kamp for Sunds Seahawks FC i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Det blev til en flot sejr til Sunds Seahawks over Hvidovre Attack FC lørdag eftermiddag da Select Herre Floorball Ligaens mellemspil startede. Hjemmeholdet leverede en af de bedre præstationer i lang tid.

Den gode præstation og sejren glædet naturligvis landsholdsanfører Mikkel Skov:

LÆS MERE: Frederik Kobberup: – En kollektiv offday af dimensioner

– Kort sagt lykkedes vores gameplan i 50 minutter. Vi holder koncentrationen, og laver meget få personlige fejl på egen banehalvdel. Vi får holdt specielt Hvidovres farlige 1. kæde fra de helt store åbne chancer, mens vi er kyniske i den anden ende når vi får chancen.

Inden kampen blev der spekulerede i den lange kamppause på over to måneder for Sunds ville spille ind, i en kamp, som meget vel kunne blive afgjort på marginaler, men sådan gik det ikke og Mikkel Skov ser gode takter og tror på at holdet er tættere på at kunne spille alle 60 minutter uden for megen nedgang i intensiteten:

LÆS MERE: Veloplagte Sunds vandt let

– Første mere betydningsfulde kamp i snart to år, hvor vi viser hvor sultne vi er for at vise hvad vi kan. Vi skal fokusere på at levere en endnu bedre defensiv indsats i alle 60 minutter, samt fortsætte med den skarphed som vi havde mod Hvidovre.