Mikkel Skovs Pokal Final4 tips

Mikkel Skov i kamp for Sunds Seahawks FC i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Som optakt til Pokal Final4 weekenden har Floorballportalen.dk haft en snak med en række floorballpersonligheder, for at høre deres bud på begivenhedernes gang, når fire hold hos henholdsvis kvinderne og herrernes skal slås om den første titel i denne sæson – Pokalturneringen.

Herrelandsholdets anfører og Sunds Seahawks-spiller Mikkel Skov kommer her med sine tanker om herrernes kampe i Pokal Final4 weekenden:

LÆS MERE: Pokaloptakt: Rødovre FC – Frederikshavn Blackhawks

Rødovre FC – Frederikshavn Blackhawks

– I kampen mellem Frederikshavn og Rødovre tror jeg det kommer til at gå stærkt fra start. Blackhawks kommer altid bragende ud fra første fløjt, og qua deres deltagelse i mellemspillet, i modsætning til Rødovre, tror jeg, at de kommer til at score 2-3 hurtige mål indenfor de første 5-10 minutter. Derefter tror jeg Rødovre kommer mere med ind i kampen. Selvom de ikke fik så mange point i grundspillet, er det meget få kampe der ikke har været tætte. Dog tror jeg at Frederikshavn kommer til at vinde komfortabelt, men det bliver med et ekstremt hårdfightende Rødovre mandskab, og mon ikke de i hvert fald får scoret et powerplaymål eller to hvis de får chancen.

LÆS MERE: Pokaloptakt: SEIF Tornados – Hvidovre Attack FC

SEIF Tornados – Hvidovre Attack FC

– Strandby mod Hvidovre bliver en super spændende kamp. Strandby har virkelig overrasket mig meget i mellemspillet. De virker som et forvandlet hold, og det er virkelig fedt at se! Jeg tror dog, at rutinen i Hvidovre med den gode Kobberup tilbage trækker det længste strå. Men jeg tror først det bliver med en afgørelse i 3. periode.

Hvem ender som vinder af pokalturneringen?

– Der er ikke nogen tvivl om at Blackhawks er kæmpe favoritter til at vinde trofæet, og jeg tror også at de tager den, uden at komme i de helt store problemer.

LÆS MERE: Rasmus Engelhardt Fries Pokal Final4 tips

Hvilken spiller tror du vil overraske positivt?

– Det kunne godt blive Emil Kajgaard. Strandbys unge center, er en spiller der er på vej frem med høj fart. Selvom jeg tror Hvidovre vinder deres semifinale, kan Emil være manden der vender afgørelsen til Strandbys fordel med nogle afgørende aktioner.

Hvem tror du bliver MVP i weekenden?

– Jeg tror MVP for hele weekenden bliver Frederik Nielsen fra Blackhawks. Selvom målene som Blackhawks kommer til at score bliver fordelt på mange spillere, så tror jeg Frederik kommer til at have den afgørende hånd med i mange af slagsen. Han kan score fra alle vinkler så snart han bare kommer en meter over midterlinjen.